مرخصی تحصیلی برای سربازی
نوشته شده توسط : nezamevazifee

مرخصی تحصیلی برای سربازی

 

همانطور که در مقالات قبلی گفته شد مشمولین خدمت سربازی زمانی که جهت اعزام به خدمت سربازی فراخوانده می‌شوند میبایست دو ماه از دوران خدمت سربازی خود را به صورت آموزشی در ارگان و مکانی که برایشان تعیین شده است سپری کنند به گفته مشمولین خدمت سربازی دوران آموزشی خدمت سربازی بسیار سخت و دشوار بوده و در عین حال شیرین و به یاد ماندنی باشد یکی از مهمترین نگرانی های مشمولین خدمت سربازی می باشد که چگونه می‌توانند در دوران خدمت سربازی مرخصی بگیرند ؟ و  یا میزان مرخصی در دوران خدمت سربازی چقدر می باشد؟به همین خاطر ما در این مقاله سعی براین داشته ایم که مطالبی مفید در این خصوص را در اختیار شما دوستان قرار دهیم و امید بر ان داریم مطالب مورد رضایت شما دوستان واقع گردد همچنین شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاع بیشتر در خصوص نظام وظیفه با مشاوران تخصصی ما در سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.موارد ذکر شده در این مقاله عبارت است از

مرخصی‌های دوره‌ی آموزشی

معافیت تحصیلی طلاب علوم دینی 

 

معافیت تحصیلی دانشجویان

 

نکات مهم نظام وظیفه

 

سوالات متداول معافیت تحصیلی خدمت سربازی

امیدواریم با خواند این مطالب دیگر سوال بی جوابی برای شما عزیزان نمانده باشد هرچند که مشاوران نظام وظیفه به صورت شبانه روز اماده پاسخگویی به هر گونه سوالات شما دوستان خواهند بود ،برای ارتباط با مشاوران نظام وظیفه می توانید با شماره 9099071611 تماس حاصل نمایید.

 

,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی نظام وظیفه"

 مشاوره دهنده تخصصی خدمت سربازی

برای تماس با مشاورین ما کافیست  از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,,

 

 

صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذی‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع می‌باشد.

تبصره 1: حداكثر معافیت تحصیلی برای دانش‌آموزان تا سن بیست سال تمام و در هر یك از مقاطع تحصیلی كاردانی دو و نیم سال، كارشناسی ناپیوسته و كارشناسی‌ارشد ناپیوسته سه سال، كارشناسی پیوسته پنج سال و كارشناسی ارشد پیوسته شش سال، دكترای پزشكی پیوسته هشت سال و دكترای تخصصی شش سال است.

ماده 34 : دانش‌آموزان و دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول، در صورت ترك تحصیل، اخراج، انصراف یا فراغت از تحصیل، باید برای خدمت دوره ضرورت خود را معرفی نمایند. مقامات مسئول مكلفند صورت اسامی این قبیل مشمولین را با ذكر مشخصات كامل و نشانی و رشته تحصیلی به طور انفرادی، بدون تأخیر به سازمان محل ارسال دارند.     

تبصره 1: مهلت معرفی مشمولین مذكور حداكثر یك سال پس از تاریخ انصراف، ترك تحصیل و اخراج و فراغت از تحصیل است.

 تبصره 3: متخلفین از اجراء این ماده برای بار اول به توبیخ كتبی و درج در پرونده و برای بار دوم علاوه بر توبیخ كتبی به یك ماه انفصال از خدمت و برای بار سوم به دو ماه انفصال از خدمت محكوم می‌شوند.


 

 

مرخصی‌های دوره‌ی آموزشی



اول از همه باید گفت که طول دوره آموزشی ۶۰ است.(به ساعت آموزش نیزاطلاق می شود که در این صورت کمتر از ۶۰ روز خواهد شد ولی عرف همان ۶۰ روزاست).!!!!!!!! 

مرخصی های دوره آموزشی به چهار دسته تقسیم بندی می شوند که در ادامه به معرفی انها می پردازیم. اما نکته مهمی که باید به آن توجه نمود این است که قانونی برای دادن این مرخصی ها وجود ندارد!!!! و فرمانده پادگان، قانون گذار این مرخصی ها می باشد. در نتیجه این مرخصی ها مثل هم نمی باشند و مرخصی هر پادگان و هر دوره اعزام با سایر پادگان ها متفاوت است.

اما به طور کلی، مرخصی های دوران آموزشی به چهار مرخصی، ابتدای دوره، میان دوره، پایان دوره و در نهایت مرخصی درون شهری تقسیم بندی می شوند.

مرخصی ابتدای دوره به این شکل می باشد که وقتی برای روز اول وارد پادگان شدید و جیره لباس هایتان را دریافت نمودید، به همه افراد برای اینکه بتوانند لباس های داده شده را اندازه خود کنند مرخصی داده می شود. معمولا این مرخصی بین ۲ الی ۶ روز می باشد.

مرخصی میان دوره هم معمولا در آخر ماه اول دوره آموزشی داده می شود. این مرخصی هم بسته به تعطیلات رسمی، بین ۳ الی ۷ روز می تواند باشد.

مرخصی پایان دوره هم به زمان برگذاری مراسم تحلیف بستگی دارد و مدت آن از روز مراسم تحلیف تا پایان ماه دوم آموزشی می باشد.مدت این مرخصی بین ۰ الی ۳ روز می باشد.

آخرین نوع مرخصی هم مرخصی درون شهری یا (ساعتی) است که معمولا از هفته دوم آموزشی (یا زودتر) برای سربازان برقرار می شود و سربازان می توانند از ساعت ۴ بعدطهر تا ساعت ۶ صبح روز بعد بیرون از  پادگان باشند.

 

 

نتیجه تصویری برای دانشجو چجوری برای سربازی مرخصی بگیرد

 

 




معافیت تحصیلی طلاب علوم دینی 

 
ماده 31: دانش آموزان مدارس و دانشجویان مراكز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و یا مورد تأیید آن وزارت و دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی یا غیر دولتی داخلی و خارجی مورد تأیید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌های علمیه كه در حین تحصیل به سن مشمولیت رسیده و یا می‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه می‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف می‌باشند.

ماده32: طلاب علوم دینی که قبل از رسیدن به سن مشمولیت و یا اعزام هم طبقه خود طبق ضوابط مركز مدیریت حوزه‌های علمیه یا نمایندگان رسمی آن و یا با مجوز رسمی شورای عالی حوزه‌های علمیه در شهرستان‌ها به تحصیل اشتغال ورزند در مدت تحصیل می‌توانند از مزایای ماده 31 قانون استفاده کنند. ارزشیابی میزان تحصیل با شورای مدیریت و یا نماینده آن خواهد بود.

تبصره: مشمولان دیپلمه که دوره سطح و یا حداقل 6 سال دوره خارج را گذرانده باشند به ترتیب همانند مشمولان لیسانس و دکتر خواهند بود و چنانچه بدون دیپلم دوره‌های مذکور را گذرانده باشند همانند مشمولان فوق دیپلم و فوق لیسانس می‌باشند و در هر صورت طلابی که به درجه اجتهاد نایل گردند همانند مشمولین دکترا می‌باشند.



معافیت تحصیلی دانشجویان

ماده 31: دانش آموزان مدارس و دانشجویان مراكز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و یا مورد تأیید آن وزارت و دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی یا غیر دولتی داخلی و خارجی مورد تأیید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌های علمیه كه در حین تحصیل به سن مشمولیت رسیده و یا می‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه می‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف می‌باشند.

ماده 33: صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذی‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع می‌باشد.

تبصره 1: حداكثر معافیت تحصیلی برای دانش‌آموزان تا سن بیست سال تمام و در هر یك از مقاطع تحصیلی كاردانی دو و نیم سال، كارشناسی ناپیوسته و كارشناسی‌ارشد ناپیوسته سه سال، كارشناسی پیوسته پنج سال و كارشناسی ارشد پیوسته شش سال، دكترای پزشكی پیوسته هشت سال و دكترای تخصصی شش سال است.

 

نکات مهم نظام وظیفه


مشمولان غایب مجازبه ادامه تحصیل نمی باشند و برای این دسته از مشمولان معافیت تحصیلی صادر نمی‌شود.
 -معافیت تحصیلی برای هرمقطع یکبار صادر می شود لذا تحصیل همزمان در دو دانشگاه سبب لغو معافیت تحصیلی می گردد.  

- دانشجویان اخراجی و ترک تحصیل حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت وظیفه عمومی یا اخذ معافیت دائم را ندارند . 

- تحصیل هم زمان با انجام خدمت سربازی در هیچ یک از مقاطع تحصیلی مجاز نبوده و برای اینگونه  دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد.    

- مشمولانی که در حین خدمت وظیفه عمومی می باشند مشروط بر اینکه بدون غیبت به خدمت اعزام شده باشند (بجز پذیرفته شدگان دوره کاردانی ) حتی اگر بیش از یکسال از فراغت از تحصیل آنان در مقطع قبلی سپری شده باشد، می‌توانند با دریافت فرم درخواست معافیت از خدمت ترخیص گردند. صدور مجوز تحصیل آنان دردانشگاه موکول به ترخیص از خدمت وظیفه و صدور مجوز یا معافیت تحصیلی این افراد توسط دفاتر پلیس 10 یا وظیفه عمومی ذیربط است.                  

-شاغلین خدمت وظیفه عمومی که تا قبل ازشروع نیمسال دوم خدمت آنان بطورقطع به پایان می رسد، می توانند در دانشگاه ثبت نام نموده و نیمسال اول را از مرخصی تحصیلی استفاده نمایند.        

 

سوالات متداول معافیت تحصیلی خدمت سربازی

 

1_از چه تاریخی مشمولان وارد سن مشمولیت می شوند؟

 تمام افراد ذكور ایرانی كه به سن 18 سالگی تمام می رسند از اول ماه تولد که طی آن ماه وارد 19 سالگی می شوند مشمول قانون وظیفه عمومی می گردند .وتاشش ماه فرصت دارند خودرابه سازمان معرفی نمایند.


2_ حداكثر زمان معرفی مشمولانی كه قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل ، ترك تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟

حداكثر مدت معرفی ایشان 6 ماه پس از رسیدن به 18 سالگی تمام است.
مثال: دانش آموز متولد 73/02/18 كه قبل از 91/02/01 فارغ التحصیل ، انصراف ، ترك تحصیل یا اخراج از تحصیل شده باشد حد اكثر تا 91/08/18 فرصت معرفی خود را دارد.


3- حداكثر زمان معرفی مشمولانی كه پس از سن مشمولیت ، فارغ التحصیل، انصراف، ترك تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟

از تاریخ فراغت ، اخراج یا ترك تحصیل یكسال فرصت دارند تا خود را معرفی نمایند.
مثال: دانش آموز متولد 73/02/18 كه در تیرماه 1391 فارغ التحصیل، انصراف ، ترك تحصیل و یا اخراجی محسوب شوند تاپایان تیر ماه 92 مهلت معرفی خواهد داشت.از تاریخ فراغت ، اخراج یا ترك تحصیل یكسال فرصت دارند تا خود را معرفی نمایند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 06/31 سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)


4- دانش آموزانی كه از مهر91 در پایه اول مقطع متوسطه یا پایین تر شروع به تحصیل نموده اند تا چه زمانی مجاز به تحصیل خواهند بود؟

اینگونه مشمولان حداكثر تاپایان 20 سالگی مجازند برابر ضوابط وزارت آموزش و پرورش ادامه تحصیل دهند ، رشته های تحصیلی تاثیری در این مدت زمان نخواهند داشت.


5- دانش آموزی كه از مهر 91 در پایه دوم یا بالاتر شروع به تحصیل نموده اند تا چه زمانی مجاز به تحصیل خواهند بود؟

 چنانچه در رشته ی كاردانش یا فنی حرفه ای به تحصیل اشتغال دارند حداكثر تا پایان 22سالگی ورشته های مختلف پیش دانشگاهی حداكثر تا 24 سالگی مجاز به تحصیل خواهند بود.


6- آیا دانش آموزانی كه درورود به سن مشمولیت در مقطع راهنمایی به تحصیل اشتغال دارند حق ادامه تحصیل خواهند داشت ؟

بله درصورت پیوستگی تحصیلی حداكثر تاپایان 20 سالگی میتوانند تحصیل نمایند.


7- آیا دانش آموزان درمهلت یكساله معرفی پس از فراغت ،اخراج، انصراف یا ترك تحصیل می توانند ادامه تحصیل دهند؟

 اینگونه مشمولان می توانند بدون صدور معافیت تاپایان مهلت یكساله وپس از معرفی تاموعد اعزام خود ادامه تحصیل بدهند
مثال : دانش آموزمتولد 70/08/15 كه در مهر 91 درپایه دوم كاردانش شروع به تحصیل نماید می تواند خود را به وظیفه عمومی معرفی نماید چنانچه مشمول مذكور تا 92/08/15 فارغ التحصیل نشده می تواند بدون صدور معافیت تحصیلی حداكثر تا 93/08/15 به تحصیل ادامه دهد وپس از این تاریخ 93/08/15 درصورت عدم معرفی وارد غیبت خواهد شد.


8 - آیا به مشمولانی كه به صورت داوطلب آزاد تحصیل می كنند معافیت تحصیلی تعلق می گیرد؟

  خیر اینگونه مشمولان حق استفاده از معافیت تحصیلی را نخواهند داشت وشروع به تحصیل داوطلب آزاد به عنوان انصراف از تحصیل تلقی می گردد.

 

 

 

منبع:مرخصی تحصیلی برای سربازی

 

 

 

دفترچه سربازی ?? دفترچه نظام وظیفه-دفترچه خدمت سربازی-نحوه دانلود دفترچه سربازی-برگ سبز سربازی-تارخ اعزام به خدمت سربازی-مراحل اقدام به خدمت سربازی-نحوه اقدام به خدمت سربازی-مدارک لازم جهت اعزام به سربازی-نحوه اطلاع از محل خدمت سربازان-میزان حقوق 

 

خرید خدمت ?? خرید خدمت 97-سوالات متداول خرید خدت سربازی-شرایط اقساطی خرید خدمت-دفترچه خرید خدمت-نرخ خرید خدمت سربازی-مشاوره خرید خدمت سربازی-خرید خدمت سربازی 

 

معافیت سربازی ?? معافیت خدمت سربازی-سوالات متداول معافیت خدمت سربازی-مراحل گرفتن معافیت خدمت سربازی-معافیت سربازی-مدارک لازم برای معافیت های خدمت سربازی-تفاوت معافیت موقت و معافیت دائم خدمت سربازی-شرایط معافیت مشمولان غایب-مشاوره معافیت خدمت سربازی-وکیل جهت گرفتن معافیت-معافیت حین خدمت-شرایط معافیت سربازان 

 





:: برچسب‌ها: مرخصی از دانشگاه برای سربازی ,ایست خدمت برای تحصیل ,سربازی دانشجویان انصرافی ,شرایط ادامه تحصیل در حین خدمت سربازی ,ترخیص از خدمت برای ادامه تحصیل ,سربازی بعد از لیسانس ,معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی ,دریافت برگه معافیت تحصیلی ,مرخصی تحصیلی برای سربازی ,مرخصی تحصیلی برای سربازی97 ,گرفتن مرخصی تحصیلی برای سربازی , ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 مرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: